L’Ajuntament presenta la 42a Fira de Calella

Dissabte, 12 d'agost de 2023 a les 19:00

Aquest dissabte, l’alcalde Marc Buch i el regidor de Fires Josep Grima han descobert el cartell de la nova edició i han desvetllat algunes de les novetats més destacades

L'Ajuntament de Calella ha presentat aquest dissabte a la tarda el cartell i les principals novetats de l’edició 42 de la Fira de Calella, que serà de divendres 22 a diumenge 24 de setembre dins els actes de la Festa Major de la Minerva, dedicada al concepte Fira de Fires.

Així doncs, aquest any, la Fira de Calella opta per un format més diversificat i transitarà per 8 fires catalanes que portaran les seves pròpies activitats. Aquestes són: la Fira del Gall, de Vilafranca del Penedès; la Fira de Sant Martirià, de Banyoles; la Fira de l’Argillà, d’Argentona; la Fira de la Botifarra, de La Garriga; la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues, de Les Borges Blanques; la Festa del Pèsol i la Coca, de Sant Andreu de Llavaneres; la Fira del Mercat del Ram, de Tordera i la Fira de la Muntanya, de Vic.

L’alcalde, Marc Buch, i el regidor de Fires, Josep Grima, han explicat que aquesta edició canvia el format del recorregut i aposten per una circulació que millori la visibilitat de totes les activitats i parades, així com potencia l’espai dedicat a les entitats calellenques. A més, el regidor de Fires ha comentat que en aquesta edició s’aposta per la sostenibilitat i s’utilitzarà tota la vegetació que s’inclogui en la fira per plantar-la posteriorment en diferents espais de la ciutat. També a la part central, veurem un canvi en les parades, que a partir d’ara seran de fusta i s’integraran millor en l’entorn natural. 

Pel que fa al cartell, aquest aposta pels colors terrosos i té com a element principal l’emblemàtica balustrada del passeig que emmarca tot un seguit d’elements representatius de la fira com els artesans, la música o els càntirs, l’oli, l’embotit, els cavalls o els galls de les diferents fires convidades. 

L’acte de presentació s’ha emmarcat dins la Fira Marinera a la plaça de l’Església i l’ha seguit un concert de rumba catalana amb Sicus Carbonell i Gypsy Rumba.

Darrera actualització: 25.08.2023 | 11:10