L’Ajuntament presenta el vídeo de les protagonistes del projecte “Amb nom de dona” i anuncia la creació d’una ruta per les 8 fonts

Dijous, 23 de març de 2023 a les 00:00

L’acte, que va tenir lloc ahir a Can Saleta, va estar presidit per l’alcalde Marc Buch i va comptar amb la participació de la regidora d’igualtat, Cindy Rando i amb el gerent de Gestaigua, David Fabregat

L’Ajuntament ha volgut donar la màxima categoria institucional al final del projecte “Amb nom de dona” amb un acte a l’auditori de Can Saleta. Un cop inaugurades les 8 fonts que porten el nom d’una dona de Calella, ahir al vespre, es va voler reunir a totes les protagonistes, o a les seves famílies, per estrenar un documental amb la trajectòria i el testimoni de totes elles. Va ser un moment emotiu d’un acte que perseguia reconèixer  el col•lectiu aplegat a Can Saleta per a l’ocasió.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Calella, Marc Buch. També hi va participar la regidora d’Igualtat, Cindy Rando i el gerent de Gestaigua, David Fabregat.

A l’acte es va anunciar la creació d’una ruta per la ciutat resseguint les 8 fonts que servirà per explicar la història de la ciutat a partir de la història de les 8 dones i dels llocs per on es passarà. El gerent de Gestaigua va fer un tast de com es planteja la ruta i les possibles subrutes que es poden crear.

El projecte “Amb nom de dona” persegueix fer visible un col•lectiu, el de la dona, important en la història de la nostra ciutat, però que massa sovint ha quedat invisibilitzat.
 

Darrera actualització: 23.03.2023 | 12:27