L’Ajuntament presenta el Nadal³ [al cub] que tindrà tres eixos: la solidaritat, la cultura i el comerç, juntament amb la nova aposta del Campament Reial

Dissabte, 18 de novembre de 2023 a les 00:00

L’alcalde, Marc Buch, i el regidor de cultura, Josep Grima, han explicat com seran les Festes de Nadal a Calella d’aquest 2023 en un acte a la plaça de l’Església, seguit d’un espectacle familiar

 

L'Ajuntament de Calella ha presentat aquest dissabte al matí la nova aposta del Nadal a Calella, un Nadal³ [al cub] que engloba activitats tant de solidaritat, com de cultura i de comerç, tres eixos fonamentals en el teixit social de la nostra ciutat. A més, el Govern ha explicat la gran novetat d’aquest Nadal, que és també uns dels compromisos d’aquesta legislatura: la creació d’un Campament Reial, que se celebrarà al recinte del Parc Dalmau del 2 al 4 de gener. Un campament on hi trobarem espais com la carbonera, un túnel de llum natural, una fira d’artesania, una zona on entregar les cartes i els xumets als patges reials i moltes més sorpreses.

S’ha creat també un nou personatge conductor del Nadal a Calella: l’Estela, la Fada de la Llum, que, com s’ha pogut veure a les xarxes socials de l’Ajuntament, acompanyarà els infants en la màgia del Nadal i la podrem veure també al campament reial. 

També s’ha anunciat un nou recorregut de la cavalcada de Reis del dia 5 de gener, amb inici al campament reial des del carrer Sant Jaume, passant per la plaça Catalunya, on el seguici serà silenciós per afavorir la inclusió de persones neurodiverses, així com el tram final de SSMM, que serà a peu des de l’Església fins a l’Ajuntament.

L’alcalde, Marc Buch, ha explicat que aquesta aposta del Nadal s’ha pensat per dinamitzar encara més la solidaritat i la vida comercial, per convertir Calella en un pol d’atracció pels visitants durant les Festes de Nadal. De la seva banda, el regidor de cultura, Josep Grima, ha donat tots els detalls de la programació nadalenca, que inclourà una Fira de Nadal a la plaça de l’Església i a la plaça de l’Ajuntament els dies 16 i 17 de desembre, el campament reial els dies 2, 3 i 4 de gener, una festa de Cap d’Any que, per primer cop, arrencarà a les 23.00 hores a la plaça de l’Ajuntament, amb música ambient com a preludi de les Campanades seguida de l’actuació d’una orquestra en directe, així com una gran oferta cultural a càrrec de les entitats i de l’eix comercial. 

L’acte s’ha clos amb l’espectacle d’animació infantil “Festiball”, de la companyia Viri Virom Duo. Aviat es podrà consultar tota la programació nadalenca a calella.cat!

 

Darrera actualització: 18.11.2023 | 13:37