L’Ajuntament posa en marxa un canal de WhatsApp per aconseguir una comunicació més fluida i directa amb la ciutadania

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 00:00

A partir d’avui, els calellencs podran posar-se en contacte amb el consistori, així com rebre informació sobre el municipi, a través de l’aplicació de missatgeria mòbil amb el número 93 766 30 30

L’alcalde, Marc Buch, i el regidor de comunicació, Quim Pla, han presentat aquest matí el nou canal de WhatsApp de l’Ajuntament de Calella per tal d’obrir una nova via de comunicació amb la ciutadania que servirà tant per rebre informació com per demanar-ne d’una manera molt més còmoda i pràctica. Es tracta d’un canal de consulta complementari a tots els serveis d’atenció municipal que estarà operatiu de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

L’alcalde Marc Buch ha explicat que el govern municipal vol acostar l’administració a la ciutadania d’una manera fàcil i aquesta eina permet arribar a tots els ciutadans i punts de la ciutat, ja que tothom porta un mòbil intel·ligent a la butxaca amb el qual pot enviar consultes, dubtes, queixes o fotografies a l’Ajuntament. De la seva banda, el regidor de comunicació, Quim Pla, ha volgut deixar clar que és l’administració la que s’ha d’adaptar a la ciutadania i amb aquesta iniciativa es compleix un cop més un dels acords de govern d’aquesta legislatura.

El regidor ha fet una demostració de com s’utilitza l’eina: cal guardar el número de l’Ajuntament a l’agenda de contactes –és el 93 766 30 30- i enviar un missatge per WhatsApp. L’Ajuntament t’enviarà un missatge preguntant-te si vols rebre missatges municipals i, si és així, hauràs de respondre que sí. L’eina ja està operativa.

A més, el regidor de comunicació ha presentat també 4 nous canals d’Instagram de l’Ajuntament relatius a les àrees d’Esports, Cultura i Fires, Sostenibilitat i Patrimoni, a més d’un nou color corporatiu per a l’Ajuntament, inspirat en els domassos de festa major: un to rogenc lilós que a partir d’ara serà el color corporatiu del consistori. El regidor Pla ha justificat el canvi de color perquè la ciutadania tingui clar quan entri als perfils de l’Ajuntament que són els perfils oficials.

L’alcalde ha tancat l’acte dient que la ciutat l’hem de fer tots i aquestes noves vies de comunicació ho permeten de manera més eficaç. Aquesta nova reordenació dels perfils d’Instagram de l’Ajuntament entrarà en vigor el proper 25 de setembre.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 11:37

Enllaços

Imatges