L’Ajuntament organitza un taller de tinença responsable de gossos a les escoles de Calella per educar en civisme

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 00:00

L’Àrea d’Educació ha impulsat aquesta activitat que va dirigida a tot l’alumnat de quart de primària de Calella amb l’objectiu de barrejar la teràpia d’animals amb l’educació en valors

Els tallers de tinença responsable de gossos són una de les moltes activitats que es realitzen a les escoles de Calella al llarg de l’any i a través de l’Àrea d’Educació amb la finalitat d’educar en valors.

Aquest taller, concretament, va a càrrec del formador Miquel Oliver, qui treballa especialment amb persones amb alguna mena de disminució i amb gent gran a les residències. L’objectiu del taller és barrejar la teràpia d’animals amb l’educació en valors: a través dels infants s’intenta arribar a les famílies per tal que siguin conscients de la responsabilitat que implica tenir un gos a casa en quant a la seva cura. També amb la importància de ser respectuosos al carrer, comportament del gos amb estranys, recollida de les caques, etc.

L’activitat va dirigida als alumnes de quart de primària de totes les escoles de Calella. L’Escola Pia, El Far i La Minerva ja han acollit l’activitat. L’Escola Freta serà el darrer dels centres educatius on es realitzarà el taller, el proper 27 de maig. Ara per ara, la valoració del taller per part de l’Àrea és molt positiva.

Aquesta iniciativa enllaça perfectament amb la campanya “Fem-ho bé”, la qual pretén també reforçar les actituds cíviques de la ciutadania, conscienciant-la que la millor manera de fer les coses és aquella que beneficia a tothom.

Darrera actualització: 13.05.2022 | 10:05