L’Ajuntament organitza la formació “Google My Business” per a empreses del sector de la restauració i alimentació

Dijous, 19 de maig de 2022 a les 00:00

L’acció formativa s’emmarca dins el Programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia) i tindrà lloc el proper 24 de maig. La modalitat és on-line i per inscriure’s cal enviar un correu a l’adreça aj035.promocioeconomica@calella.cat indicant nom i cognoms de la persona, nom de l’empresa i telèfon mòbil

L’Ajuntament de Calella ha organitzat el curs “Google My Business. Restauració i alimentació”, el qual va adreçat a totes les empreses d’aquest sector que estiguin interessades en digitalitzar el seu negoci. La iniciativa, que forma part del Programa TTT, s’impulsa amb l’objectiu de posicionar l’empresa interessada, fent-la visible a Internet i optimitzant tots els camps, creant publicacions estratègiques per tal que els seus productes i serveis arribin a més clients.

L’acció formativa, que s’impulsa des de l’Àrea d’Economia Local, anirà a càrrec de Mar Castaño, experta en màrqueting d’influència, i tindrà lloc el proper 24 de maig de 16:30 a 18:30 hores en una modalitat en línia. D’aquesta manera, totes aquelles persones empresàries que estiguin interessades en la formació només han d’enviar un correu electrònic a l’adreça següent: aj035.promocioeconomica@calella.cat, tot aportant el seu nom i cognoms, nom de l’empresa i número de telèfon mòbil de contacte.

Aquest curs està cofinançat per la Diputació de Barcelona i s’ha organitzat en col•laboració amb l’Ajuntament de Malgrat de Mar, atès que es tracta d’un projecte conjunt entre tots dos municipis.
 

Darrera actualització: 19.05.2022 | 12:34