L’Ajuntament obrirà el proper dimecres 10 d’agost la platja per a gossos, fent efectiu el mandat de la consulta popular

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 00:00

S'està habilitant aquest espai en resposta a la voluntat dels ciutadans de Calella. Les dutxes per als animals de companyia, però, no arribaran fins al cap d'uns dies més tard

La platja per a gossos estarà operativa a partir del proper dimecres dia 10 d’agost. El seu emplaçament comprèn la zona entre els carrers Sant Isidre i Escola Pia. Tot i que les dutxes per als animals encara no han arribat, l’Ajuntament ha decidit obrir aquest espai de seguida que estigui habilitat per tal d’agilitzar la resposta a la consulta popular i amb la voluntat d’aplicar com més aviat el mandat democràtic.

Cal recordar que el passat diumenge 3 d’abril, els ciutadans de Calella van poder votar en la primera consulta popular no referendària celebrada a la ciutat. Va ser un procés que es va fer amb total transparència i en el qual es va preguntar sobre la possibilitat d'habilitar un espai a la platja per a gossos.

Aquesta consulta permetia votar a 15.817 persones. D’aquest cens, podien votar les persones que complissin els requisits d’estar empadronats a Calella, tenir més de 16 anys i no disposar d’un animal de companyia censat a la ciutat.

Finalment, van votar 1.313 calellencs (un 8,3% del total) per aprovar de manera provisional la platja per a gossos amb 793 vots a favor, 507 en contra, 6 vots nuls i 7 abstencions.
 

Darrera actualització: 14.02.2023 | 10:36