L’Ajuntament obre la convocatòria per presentar les candidatures al Premi Ciutat de Calella 2022

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 00:00

S’atorgaran en dues modalitats: la categoria individual i la categoria d’entitat o associació. Els candidats i candidates que desitgin optar al guardó podran presentar-se fins al 24 de juliol

L’Ajuntament de Calella ha obert el període per presentar les candidatures al Premi Ciutat de Calella d’aquest any. El jurat del Premi el constituiran 7 persones, guanyadores d’edicions anteriors, que estudiaran les propostes aportades per tots els membres. El Premi s’entregarà el dia 2 de setembre en un acte públic i les candidatures es poden presentar fins al 24 de juliol. El 28 de juliol es reunirà el jurat per emetre el veredicte.

S’atorgarà el premi en dues modalitats: d’una banda, en la categoria individual i, d’altra, en la categoria d’entitat o associació. Els candidats hauran de ser persones nascudes i/o empadronades a Calella en el primer cas i, en el segon, entitats de Calella inscrites al Registre Municipal d’Entitats. 

Les candidatures es formalitzaran mitjançant la presentació de la següent documentació, d’acord amb els requisits que s’indiquen en les bases: en la modalitat individual cal aportar el nom i cognoms de la persona; la direcció postal, el telèfon i correu electrònic i la descripció de la trajectòria artística i/o professional del candidat, en un màxim de 10 línies, així com una fotografia del candidat. En cas de presentar a un tercer, caldrà presentar l’autorització signada per l’interessat. Pel que fa a la modalitat d’entitat o associació, cal aportar el nom de l’entitat, la direcció postal, el telèfon i correu electrònic; una breu descripció de la seva trajectòria en un màxim 10 línies i una fotografia.

No es podrà atorgar el premi “Ciutat de Calella 2022” a les persones que ostentin els següents càrrecs: L’Alcalde/essa, els i les Tinents/es d’Alcalde/essa i la resta de Regidors/es de l’Ajuntament de Calella, mentre es trobin en exercici dels seus càrrecs, així com tampoc a les autoritats, funcionaris i altres persones que mantinguin qualsevol vincle o relació amb l’Ajuntament i que pugin intervenir directa o indirectament en la concessió del Premi.
 

Darrera actualització: 27.08.2022 | 14:39