L’Ajuntament i PIMEC signen un conveni de col·laboració per afavorir el creixement del teixit empresarial local

Dijous, 30 de març de 2023 a les 00:00

L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Marc Buch, i pel màxim responsable de la patronal al Maresme - Barcelonès Nord, Joan Pera, i ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Consum, Cindy Rando

L’alcalde, Marc Buch, signa un conveni de col·laboració amb Joan Pera, el president de PIMEC Maresme – Barcelonès Nord per afavorir el creixement i la consolidació del teixit empresarial local.  L’acte, que va tenir lloc ahir a l’Ajuntament de Calella, va comptar amb la presència de la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Consum, Cindy Rando. 

L’objectiu principal d’aquest conveni és desenvolupar de manera conjunta projectes i programes que afavoreixin al creixement i a la consolidació del teixit empresarial local i del conjunt del Maresme. Ambdues entitats s’han compromès a buscar sinergies i a col·laborar en la promoció i difusió d’activitats, programes i serveis en benefici de les micro, petites i mitjanes empreses i persones autònomes.

Durant l’acte de signatura, el president de PIMEC Maresme – Barcelonès Nord, Joan Pera, ha assegurat que “la signatura d’aquest conveni s’emmarca en la raó de ser de PIMEC, fonamentada en tres eixos: la negociació, la defensa i l’acompanyament de les micro, petites i mitjanes empreses, el comerç i les persones autònomes del país i del Maresme – Barcelonès Nord”. 

Per part seva, l’alcalde de Calella, Marc Buch, ha afirmat que “La petita i mitjana empresa vertebra l'economia i la societat de Calella i de tota Catalunya. Així doncs, poder acollir actes, formacions i disposar de l'assessorament de PIMEC a la nostra ciutat ens ajudarà a promoure el nostre model de societat, a acompanyar i assessorar la petita i mitjana empresa i a poder generar noves oportunitats per Calella”. 
 

Darrera actualització: 30.03.2023 | 17:32