L’Ajuntament habilita una zona d’estacionament per a patinets elèctrics davant de l’estació de Renfe

Dijous, 2 de febrer de 2023 a les 00:00

Es tracta d’una mesura que s’ha volgut posar en marxa com a conseqüència de la prohibició per part de l'Autoritat de Transport Metrapolità de l’entrada d’aquest tipus de vehicle als transports públics

L’Ajuntament de Calella, a través de Gestvia, ha habilitat aquest matí una zona d’estacionament per a patinets elèctrics davant de l’estació de tren. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar resposta a la prohibició, per part de l'ATM, de l’entrada d’aquests vehicles als transports públics.

L'Autoritat de Transport Metrapolità va prendre la decisió de prohibir els patinets elèctrics als transports públics després que un patinet es cremés a l’interior d’un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat. L’Ajuntament de Calella, a través de Gestvia, com a conseqüència, ha volgut oferir una solució pràctica a totes aquelles persones que utilitzen aquests vehicles en el seu dia a dia per a moure’s.

Així doncs, a partir d’avui, dia 2 de febrer, Calella ja compta amb un pàrquing per a patinets elèctrics just davant de la seva estació de Renfe.

Darrera actualització: 02.02.2023 | 17:02