L’Ajuntament de Calella recomana molta prudència davant l’onada de calor, evitar l’exposició al Sol i vigilar per evitar posibles incendis

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 00:00

Les previsió de temperatures màximes per avui i aquest cap de setmana ha causat que Protecció Civil estableixi algunes mesures per evitar efectes negatius. Els espais més recomanats de Calella són el Passeig de Manuel Puigvert i la sala d’actes de l’Ajuntament Vell, el primer per la seva frescor i el segon per la presència d’aire condicionat

L’Ajuntament de Calella, seguint les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat, ha posat en marxa el Pla INFOCAT (Pla d’emergències per incendis forestals a Catalunya), com a conseqüència de l’alt risc d’incendi a tot el territori a causa de les previsions meteorològiques. 

Les recomanacions són, bàsicament, evitar l’exposició al Sol en la mesura del possible i actuar amb molta prudència per evitar incendis. A més, també cal recordar que la hidratació constant és important, així com la ventilació en els espais tancats. També és primordial visitar les persones grans o malaltes que viuen soles, ajudant-los a seguir aquests consells. 

L’Ajuntament de Calella recomana a tots els ciutadans el Passeig de Manuel Puigvert i la sala d’actes de l’Ajuntament Vell com a espais on passar el temps, ja que disposen de frescor i aire condicionat, respectivament. Pel que fa a l’Ajuntament Vell, els seus horaris són: de dilluns a divendres de 10 a 14 h, de dimarts a dissabte de 17a 20h i els diumenges i festius d’11a 14 h.
 

Darrera actualització: 15.07.2022 | 12:58