L’Ajuntament arranja l’asfalt de 8 carrers de la ciutat amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat

Dijous, 23 de juny de 2022 a les 00:00

Els trams dels carrers que s’executaran són: Rierany dels Frares, Àngel Guimerà, Bruguera, Sant Antoni, Ànimes, Església, Ramón i Cajal i Sant Quirze

L’Ajuntament de Calella ja ha començat les obres per arranjar l’asfalt malmès dels carrers de la ciutat. Les obres tindran una durada de 15 dies, aproximadament, i el pressupost és de 153.351,81 euros i l’empresa adjudicatària és Asfalts i Equips de Vialitat SL. El primer carrer que s’ha fet és Ramon i Cajal.

Els trams a executar són els següents: Rierany dels Frares (sortida C-32), Àngel Guimerà (entre Església i Bruguera), Bruguera (entre Àngel Guimerà i Balmes), Sant Antoni (entre Costa i Fornaguera i Cervantes), Costa Fornaguera (entre Monturiol i Moragas), Bruguera (entre Indústria i Amadeu), Ànimes - St Jaume, Església - Cervantes, Ramon i Cajal (entre Valldebanador i Riera Capaspre), Carrer del Pi, St Quirze (pujada), St Quirze 22-23, Sant Quirze 20 -21. L’empresa adjudicatària és Asfalts i Equips de Vialitat SL.

Cadascun d’aquests trams té unes característiques pròpies i, per tant, la memòria descriptiva del projecte contempla unes modificacions concretes per cadascun dels carrers, dissenyades en funció de les seves particularitats.
 

Darrera actualització: 23.06.2022 | 12:52