L’Ajuntament anuncia amb el típic txupinazo que Navarra és el territori convidat de la 41a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 00:00

L’alcalde, Marc Buch, juntament amb la regidora de Fires Lucia Sánchez han donat a conèixer el monogràfic avui en un acte que ha tingut lloc després que es llancés el tradicional petard des del balcó de l’Ajuntament

Navarra és el territori convidat de l’edició d’enguany de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que se celebrarà del 22 al 25 de setembre. Durant aquests quatre dies, tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’activitats, artesania, concerts i productes d’alimentació, així com visitar els estands de diferents entitats que, com cada any, es donen a conèixer en aquesta celebració al Passeig de Manuel Puigvert. 

Enguany, la Fira torna amb més força que mai després de superar la seva 40a edició enmig de la pandèmia amb la presència de la Comunitat Foral de Navarra. Es tracta d’un territori que compta amb una riquesa gastronòmica, una varietat geogràfica i un llegat històric, cultural i tradicional que val la pena assaborir. 

Avui, a les 12 del migdia des del balcó de l’Ajuntament de Calella, l’alcalde, acompanyat de diversos membres del govern, ha llançat un txupinazo a la mateixa hora que a Pamplona es feia el mateix per anunciar les festes de Sant Fermín. S’ha fet així per simbolitzar un apropament i una empatia cap al territori convidat de la Fira del 2022. A més, ho han fet vestits de blanc i amb un mocador vermell al coll, seguint la vestimenta tradicional de Navarra. L’alcalde ha comptat amb l’ajuda de Sebas Fernandez, el cap dels Udols de Foc, qui l’ha supervisat com a professional de la pirotècnia. 

A continuació, l’alcalde Marc Buch ha presidit a Can Saleta l’acte de presentació del territori convidat. L’ha acompanyat Lucia Sánchez, regidora de Fires. 
 

Darrera actualització: 07.07.2022 | 08:06