Lágrimas de Sangre i El Pony Pisador confirmen la seva presència al cartell del NEC 23

Dimarts, 27 de desembre de 2022 a les 00:00

Els dos grups, que ja han revelat la seva presència al festival calellenc, actuaran el dia 28 de juliol en una nit de doble concert que comptarà amb una promoció especial per totes aquelles persones que comprin les primeres 300 entrades quan surtin a la venda

Els grups Lágrimas de Sangre i El Pony Pisador han confirmat la seva presència al cartell del Festival Nits d’Estiu Calella (NEC) 2023. Es tracta d’una de les nits de doble concert que el festival ofereix i que, comptarà amb un descompte per tots aquells qui comprin les primeres 300 entrades. El concert se celebrarà el 28 de juliol al vespre.

Caella és l’única zona del Maresme on actuarà l'aclanat grup Lágrimas de Sangre, que avui també ha revelat quines són les localitzacions de les primeres actuacions de la seva nova gira.

Per altra banda, El Pony Pisador és un grup format per cinc joves de Barcelona que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura. El grup es caracteritza pel seu bon humor contagiós i per la varietat en els espectacles que ofereixen, els quals són imprevisibles i plens de riures i bromes amb el públic.

A partir d'ara mateix pots comprar la teva entrada a Entràpolis: https://www.entrapolis.com/entrades/el-pony-pisador-lagrimas-de-sangre

 

Darrera actualització: 27.12.2022 | 14:09