La veu i les cançons de la Beth creen un clima màgic al NEC en el concert de retrobament de l’artista amb Calella

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 00:00

Tots els assistents han pogut gaudir aquest divendres d’un ambient engrescador però també intimista a la llum de la lluna en el marc del Festival Nits d’Estiu Calella gràcies a la veu única de la cantant

El Far de Calella ha protagonitzat aquest divendres una nit inoblidable gràcies a la música de la cantant Beth i al clima màgic que han generat les seves cançons sumades a l’ambient intimista propi d’aquest espai emblemàtic que cada any acull el festival. 

L’artista ha captivat amb les cançons del seu nou disc “Origen”, el qual està ple de melodies purament pop que atrapen des del primer moment. El concert s’ha caracteritzat per la seva manera contundent, delicada i arrelada d’interpretar a través de la seva veu esquinçada tan personal que la fa especial.

A més, Beth ha volgut agrair al públic la seva assistència i ha recordat a través d’un vídeo publicat a les xarxes del NEC el concert que va oferir ara fa ja 9 anys a la ciutat de Calella: “estic encantada de tornar a Calella. Aquesta nit ens hem superat i espero no trigar gaire a tornar”.

Com cada divendres, la gastronomia de l’Artesà de la Cuina i la festa amb el DJ Josep T-Deejay han contribuït a crear una onada d’eufòria al NEC.

Encara hi ha concerts que tenen entrades disponibles. Es poden comprar a www.entrapolis.com o físicament a la taquilla de la Sala Mozart cada dimecres de 18 a 20 h.
 

Darrera actualització: 01.08.2022 | 12:19