La segona edició del Saló del Manga de Calella consolida un certament que aquest cap de setmana ha aplegat gairebé 3.000 persones

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 00:00

La Fàbrica Llobet i Guri s’ha omplert d’estands, tallers i activitats que han convertit l’espai en un aparador de la cultura japonesa durant aquest cap de setmana

El Saló del Manga de Calella es consolida en aquesta segona edició i aplega gairebé 3.000 persones. Al llarg d’aquest cap de setmana, les dues sales de l’equipament municipal s’han omplert de gairebé 60 estands, tant d’amateurs com de professionals, que oferien activitats i tallers que han causat que el públic assistent a l’esdeveniment quedés completament satisfet. També hi ha col·laborat youtubers de manga, dobladors, escriptors de còmics i cantants de tot el país que han fet del saló una experiència única.

L’èxit d’implementar aquesta idea a la ciutat ja es va poder contemplar l’any passat en unes jornades que van exhaurir totes les entrades en tan sols dues setmanes després de publicar-ne el cartell. La xifra de participació d’enguany no només fa que l’esdeveniment es consolidi, sinó que fa presagiar la seva continuïtat en els propers anys.

Al saló, al qual hi ha assistit un públic bàsicament familiar, s’hi ha desplaçat persones d’arreu del Maresme, Girona i Barcelona. Tots ells han pogut gaudir d’activitats com karaokes, concursos, tallers o passarel·les de disfresses, així com també han tingut l’oportunitat de donar un cop d’ull a les diferents paradetes que exposaven objectes i manualitats de la cultura japonesa.

Darrera actualització: 14.02.2023 | 10:25