La regidora Montserrat Mateu presideix la inauguració de l’Escola d’Estiu de l’AEMCAT

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 00:00

L’Escola Pia de Calella acollirà la seva 16a edició que, enguany, tindrà lloc del 12 al 15 de juliol. L’escola compta amb tallers variats i atorgarà una certificació de 30 hores del Departament d’Educació a tots els participants

La 16a edició de l’Escola d’Estiu de l’AEMCAT tindrà lloc a Calella, concretament a l’Escola Pia. És una iniciativa que organitza l’Associació d’Ensenyaments de Música de Catalunya i que, enguany, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella. La regidora d’educació, Montserrat Mateu, ha presidit la inauguració d’aquesta edició en representació de l’Ajuntament.

Com en totes les edicions anteriors, l’Escola d’Estiu AEMCAT oferirà tallers ben variats, així com concerts. Avui a les 22:30 hores tindrà lloc un concert - espectacle a càrrec del grup Brodas Bros a la Plaça de l’Església. També se celebrarà demà, dijous 14, a les 22:30 a la sava polivalent de la Fàbrica Llobet - Guri i en el marc d’aquesta mateixa iniciativa la cantata "Quan va despertar del somni tot era diferent" que en Marc Parrot va compondre especialment per a l'AEMCAT. A més, s’atorgarà una certificació de 30 hores del Departament d'Educació a topes aquelles persones que en formin part.
 

Darrera actualització: 03.10.2022 | 14:37