La platja de Garbí ja llueix les banderes Blava, “Q” i safe Tourism en reconeixement a la qualitat d’aigua, sorra i serveis, i la seguretat

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 00:00

L’alcalde, Marc Buch, juntament amb el regidor Albert Torrent han hissat les tres banderes atorgades per la temporada 2022 a partir del compliment exhaustiu de l’anàlisi dels indicadors de qualitat

L’Ajuntament de Calella ha hissat les banderes Blava, “Q” i Save Toruism com a resultat del seu compromís amb la sostenibilitat i seguretat. Aquestes banderes es concedeixen a les platges amb les aigües més netes i amb una gamma de serveis de qualitat a l’abast de tothom. 

Enguany, per tercer any consecutiu, la Platja de Garbí també ha rebut la bandera de ‘Safe Tourism’, on es reconeix l’indret com un destí segur per als turistes que el visiten gràcies al compliment rigorós de les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Per a l’Ajuntament, el lliurament de les banderes és el reconeixement a la feina intensa, constant i decidida per garantir una platja i una zona de bany de qualitat. Però també la satisfacció de saber que Calella pot oferir als seus ciutadans i als visitants un serveis homologats de primer nivell.
 

Darrera actualització: 07.07.2022 | 12:19