La Generalitat comunica a l’Ajuntament que Calella reuneix les condicions per disposar d’un Pla Educatiu d’Entorn

Dimecres, 7 de juny de 2023 a les 00:00

El Ple Municipal haurà d’aprovar abans del 23 de juliol l’acceptació d’aquest recurs educatiu que persegueix treballar en l’equitat educativa i la cohesió social

Calella podrà disposar de la planificació i els recursos suficients per a elaborar un Pla Educatiu d’Entorn, que permeti a tots els alumnes –però sobretot als més desafavorits—participar en les activitats que s’organitzin. Feia anys que l’Ajuntament ho havia demanat al departament d’Educació de la Generalitat. Finalment, la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, del departament d’Educació de la Generalitat ha comunicat a l’Ajuntament que reuneix les condicions per poder tenir un Pla Educatiu d’Entorn.

Hi ha un requisit previ, que el Ple Municipal aprovi tirar-lo endavant. Aquesta decisió s’haurà de prendre amb rapidesa perquè la Generalitat dona fins al 31 de juliol perquè l’Ajuntament ho hagi aprovat.

 

Instrument de cohesió social

Els Plans educatius d’entorn són una proposta educativa que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

L’Ajuntament i la Generalitat hauran de col•laborar estretament en l’elaboració d’un pla ajustat a les necessitats i especificitats de Calella. 
 

Darrera actualització: 07.06.2023 | 14:40