La Fira Marinera, el Screamin Festival, el Campionat de Bitlles i el Pubillatge omplen Calella d’activitats

Dilluns, 13 de juny de 2022 a les 00:00

Totes aquestes iniciatives celebrades en unes jornades caracteritzades pel bon temps han generat que centenars de persones sortissin als carrers per gaudir d’una agenda variada dissenyada per a tots els públics 

Aquest cap de setmana ha estat marcat per una agenda plena d’activitats diverses que han fet que la ciutat s’omplís a vessar de persones, moltes de fora, amb ganes de participar dels actes.

Divendres, la Fàbrica Llobet-Guri va viatjar en el temps acollint el Screamin’ Festival, un dels festivals de rock dels anys 50 més importants d’Espanya. Ll’equipament municipal es va omplir de música, ambient i parades emmarcades dins l’estètica Rockabilly.

Dissabte, el protagonisme es va desplaçar a la zona del Passeig de Manuel Puigvert que va adoptar la forma de Fira Marinera amb la presència d’estands on es podien apreciar diversos productes artesans. Aquesta ha estat la primera de les quatre fires marineres d’enguany. Les altres tres tindran lloc els dissabtes 9 de juliol, 13 d’agost i 3 de setembre.

Per últim, diumenge va tenir lloc, per una part, la final del 23è Campionat Individual de Bitlles Catalanes a les instal·lacions del Complex Esportiu Tomàs Claramunt i, en segon lloc, la ciutat va acollir al Passeig de Manuel Puigvert la proclamació i comiat dels representants del Pubillatge Comarcal. L’acte va destacar per la proclamació del calellenc Jordi Pascual com a Hereu del Maresme.
 

Darrera actualització: 13.06.2022 | 15:02