La Festa Major petita ha tornat a omplir els carrers de Calella de foc, música, rialles, il·lusió i ganes de passar-s’ho bé

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 00:00

Els tradicionals sopars al carrer, l’Ofici Solemne i el de la Secretària, concerts, vermuts, actuacions infantils, la Cercavila dels Geganters i Grallers, balls, la Trobada de Bestiari o les havaneres han estat algunes de les activitats que han fet que els ciutadans sortissin als carrers a celebrar aquesta edició

Els calellencs i calellenques han celebrat la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita al llarg d’aquests cinc dies amb la il•lusió que comporta aquest gran  esdeveniment que no només marca l’inici de l’estiu, sinó que enguany també la tornada a la normalitat. 

El passat dimecres 15 de juny Calella va donar el tret de sortida de la FM Petita amb els tradicionals sopars al carrer, que converteixen la nit en una vetllada màgica plena de música, balls i somriures compartits entre els veïns dels diferents barris del municipi. El dijous va tenir lloc l’Ofici Solemne de Festa Major, així com l’Ofici de la Secretària. A continuació, la plaça de Catalunya va acollir un concert-vermut i, a la tarda, el Passeig de Manuel Puigvert una actuació de pallassos per als més menuts. La Cercavila a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella es va dur a terme també el dijous, seguint un itinerari que finalitzava a l’Ajuntament. 

El divendres es va celebrar la nit de dansa a càrrec de l’Associació Tres al Cub i l’actuació de Txell Lasheras, emmarcada dins del Festival Impuls. El dissabte, la zona del Mercat Municipal va acollir la Mostra de postres casolanes, organitzada per l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital Sant Jaume de Calella, en la qual s’hi va poder recaptar un total de 1.010 euros. El mateix dia, a la plaça Lluís Guitart es va celebrar la festa de l’escuma, i al carrer de Puig de Popa un dinar popular. A la tarda, l’espectacle de circ a ritme de música disco “Skaje, Shake, Shake” va animar als més petits, però també als més grans. Al vespre, va ser la 12a Trobada de Bestiari l’acte que fer que els ciutadans sortissin al carrer a gaudir del foc, del color i de la música. La jornada va acabar amb dos concerts al Pati de l’Ós, amb servei de bar a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre. 

El darrer dia de la Festa Major, diumenge 19, va protagonitzar-lo la 5a cercavila de Gegantonets, amb els balls dels participants inclosos; l’humorístic espectacle de circ Absurd i, per últim, el concert d’havaneres mexicanes, que va tenir lloc a la sala Mozart.
 

Darrera actualització: 20.06.2022 | 13:24