La Festa Major de la Minerva ha estat nominada per optar al premi a la millor programació de l’Associació ARC

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya ha donat a conèixer els nominats avui en una roda de premsa. La gala d’entrega de premis tindrà lloc el dia 30 de novembre a les 19:30 hores a la Llotja de Lleida

La Festa Major de la Minerva ha obtingut una nominació a la categoria “Millor programació de Festa Major” d’enguany, la qual atorga l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC).

Avui, a través d’una roda de premsa, l’associació ha donat a conèixer les nominacions. Els guanyadors, però, no s’anunciaran fins el proper 30 de novembre durant la gala d’entrega de premis, la qual se celebrarà a la Llotja de Lleida a les 19:30 hores. El guanyador de cada categoria serà el que obtingui més vots, tenint en compte que només tenen dret a vot els associats d’ARC.

Enguany, la Festa Gran de Calella va omplir de gent i d’il·lusió els carrers de la ciutat durant els seus quatre dies de celebració. Els gegants, els castellers, el pregó, el correfoc, els concerts a l’envelat, els balls, les sardanes, els focs artificials i la 41a. edició de la Fira inspirada en Navarra van ser les activitats protagonistes que van permetre recuperar la normalitat al complert.

Darrera actualització: 02.11.2022 | 14:26