La Federació de Fires de Catalunya confia en Calella l’organització de la primera edició del laboratori d’idees del sector

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 00:00

Lucia Sánchez, regidora de Fires, ha presentat l’acte de la mà de Coralí Cunyat, presidenta de la FEFIC. Durant la jornada s’ha presentat el Calendari de Fires 2023 de la Generalitat de Catalunya, així com també s’han donat a conèixer les conclusions del 29è Congrés de Fires 2022

Calella ha acollit aquest matí la primera edició del laboratori d’idees de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC). La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Fires de l’Ajuntament de Calella, Lucia Sánchez, que ha destacat la tradicional vinculació de la ciutat amb els sectors productius i comercials. En aquest sentit, la presidenta de la FEFIC i de Fira Girona, Coralí Cunyat, també ha volgut posar en valor el paper de Calella en el món firal.

La jornada, que ha estat una sessió pràctica, s’ha dut a terme amb l’objectiu d’identificar i desenvolupar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a l’entorn firal, amb més de 40 representants del sector firal català, sota la coordinació de Soledad Morales, Directora Acadèmica del Màster en Turisme Sostenible i TIC de la UOC.

Durant la jornada s’han donat a conèixer els resultats del passat Congrés de Fires de Catalunya celebrat el mes de juny a Vic, així com també s’ha presentat el Calendari de Fires 2023 de la Generalitat de Catalunya, el qual ha explicat Ignacio Capmpoy. A més, s’han especificat els objectius i la guia de treball per a implementar els ODS a les fires. Per últim, s’ha realitzat el taller pràctic “La integració de l’Agenda 2030 a l’estratègia dels organismes firals”.
 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 11:41