La construcció d’un Skatepark a la ciutat és la proposta guanyadora dels Pressupostos Particpatius 2022

Dimarts, 14 de juny de 2022 a les 00:00

El 40,29% del total de calellencs i calellenques que han votat han considerat que aquest era el projecte més interessant

L’Ajuntament de Calella impulsa els pressupostos participatius amb la voluntat d’implicar i fer participar els ciutadans en la presa de decisions que afecten el municipi. Així doncs, els pressupostos permeten a la ciutadania presentar qualsevol projecte d’inversió per millorar la ciutat. Aquest any, la iniciativa guanyadora ha estat la de construir un Skatepark a la nostra ciutat. En aquests pressupostos hi han participat 762 persones, amb 5 propostes a votar: el Skateparc, fer accessibles els miradors de Calella, col•locar una font ornamental a la Plaça del Bunyol, remodelar la Plaça Conrad Prat i, per últim, renovar els bancs i instal•lar-ne d’intel•ligents. 

D’aquesta manera, la construcció del Skatepark s’ha endut un 40,29% dels vots (percentatge que traduït a persones correspon a la xifra de 397), així com la proposta dels miradors un 24,15%, la de remodelar la Plaça Conrad Prat un 18,5%, la de renovar els bancs i instal•lar-ne d’intel•ligents un 9,71% i, en darrera posició, la proposta de la font ornamental a la Plaça del Bunyol un 7,35%.

Hi han participat totes aquelles persones majors de 16 anys empadronades a Calella que ho han considerat i cada ciutadà ha pogut presentar un màxim de dues propostes: amb una inversió no superior als 100.000 euros i que no suposi una inversió inferior als 30.000 euros. 

Ara que ja hi ha una proposta guanyadora, el pas següent és redactar el projecte d’obres.
 

Darrera actualització: 14.02.2023 | 10:38