La ciutat gaudeix d’un Moments de Flors massiu que fa lluir encara més els espais emblemàtics de Calella

Dimarts, 30 de maig de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament, els equipaments museístics municipals, els balcons, les capelles i tots els indrets que han participat de la ruta floral i musical han rebut 13.093 visites

Calella ha celebrat aquest cap de setmana els Moments de Flors, una de les cites imprescindibles del calendari d’activitats locals de cada any a les portes de l’estiu. L’edició d’enguany ha comptat amb una mostra diversa de composicions florals i obres úniques realitzades per professionals de la jardineria, la floristeria i la decoració, així com per associacions i per l’alumnat de centres educatius de Calella i de municipis propers. Alguns establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial han aprofitat les dates per engalanar els seus aparadors.

Segons les dades obtingudes, la mostra ha rebut 13.093 visites als diferents equipaments museístics de la ciutat al llarg d’aquest cap de setmana. Concretament, el Museu Municipal ha rebut 1.354 visitants i el Centre d’Interpretació del Far 775. Així mateix, la Biblioteca municipal de Can Salvador de la Plaça ha rebut 1.821 visitants.

Els indrets de la ciutat que s’han guarnit de flors i música són l’Escola Pia, els balcons de l’Ajuntament nou i l’Ajuntament vell, el Museu Arxiu Municipal, el Museu del Turisme, el Far, els balcons de Can Saleta, la Capella de Sant Quirze i Santa Julieta, Can Prat, el pati i el balcó de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Can Marré, Can Borràs, la Plaça de l’Església, els balcons de Can Campaneria i Can Nualart, el Parc Dalmau (Associació d’Amics) i, per últim, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

L’ajuntament ha col·laborat amb comerços i artistes que han participat enguany en els Moments de Flors la seva col·laboració. Aquests són: la floristeria calellenca Bancells Floristes; els Floristes Jardí, també de Calella; la Sílvia Grau, artista multidisciplinari de Pineda de Mar; l’Associació Calella Artesana; l’Associació de Bonsais Montnegre de Calella, la floristeria Gloxinia, de Calella; el Botànic Grup Floristes Interioristes, de Pineda de Mar; els alumnes del Programa de Formació i Inserció de Calella; l’Institut Euclides, de Pineda de Mar; l’Escola d’Art Floral Smilax, de Vilassar de Mar; Eliseu paisatgista, de Cardedeu; l’Escola d’Art Floral Rosa Valls Formació, de Sant Boi de Llobregat i, per últim, la brigada de jardiners de l’Ajuntament de Calella.

 

Darrera actualització: 30.05.2023 | 12:34