La Biblioteca reprèn el projecte Lecxit que persegueix impulsar l'èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora

Dijous, 2 de març de 2023 a les 00:00

La iniciativa, dissenyada per la Fundació Bofill, té l’objectiu d’assegurar que tot l’alumnat tingui l’oportunitat de finalitzar l’etapa de primària amb un nivell de comprensió lectora alt, vetllant també pel seu desenvolupament social

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça reprèn “Lecxit”, un programa impulsat per la Fundació Bofill que té l’objectiu de vetllar per l’èxit educatiu i social dels més petits a través d’un acompanyament per practicar la comprensió lectora, així com també pretén assegurar que tot l’alumnat tingui l’oportunitat de finalitzar la seva etapa d’educació primària assolint un nivell alt. Es tracta d’un programa que funciona des de fa 10 anys arreu de Catalunya.

La proposta es basa en crear una parella entre un infant que ja sàpiga llegir i que sigui susceptible de tenir un suport extra en aquest àmbit i una persona voluntària, ja sigui un adult o un jove, a qui li agradi llegir. Les trobades, que són setmanals, es fan a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, en horari fora de l’escolar i el llibre a llegir el tria l’Infant. 

Qualsevol persona interessada en formar part d’aquest projecte o que desitgi ampliar-ne la informació es pot posar en contacte amb la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.
 

Darrera actualització: 02.03.2023 | 13:30