La Biblioteca facilita als alumnes de secundària maletes temàtiques amb llibres sobre sexualitat, autoestima i moviments migratoris

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 00:00

Es tracta d’una col·laboració amb el Centre d’Atenció Primària (CAP) i les escoles de la ciutat que persegueix acostar als adolescents suport bibliogràfic i literari sobre temes que els afecten directament 

La Biblioteca facilita als alumnes de secundària dels diferents centres educatius de Calella maletes temàtiques amb llibres sobre sexualitat, autoestima i moviments migratoris. Es tracta d’una col•laboració amb el Centre d’Atenció Primària (CAP) i les escoles de la ciutat que persegueix acostar als adolescents suport bibliogràfic i literari sobre temes que els afecten directament en el present, però que també influiran en les seves vides en un futur.

L’objectiu de prestar 3 tipus de maletes (una sobre sexualitat i relacions afectives, una altra sobre autoestima i salut mental en positiu i, per últim, una tercera sobre moviments migratoris) és proporcionar al jovent del municipi informació rellevant en el camp d’aquests temes a través de lectures que s’adapten a les seves edats i necessitats. D’aquesta manera, podran disposar d’un material útil que pugui respondre alguns dels seus dubtes fonamentals, ajuntant-los a créixer com a persones i a saber respectar-se a si mateixos i als altres. 

Les lectures que la Biblioteca selecciona són diverses, ja que dins aquestes maletes s’hi poden trobar tant novel•les com còmics. Al cap d’un temps, quan els alumnes ja han llegit els llibres que més els han cridat l’atenció, aquests tornen al seu lloc d’origen, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. 
 

Darrera actualització: 16.05.2023 | 13:06