La 2a edició del Festrival Ciutat de Calella arriba aquest dissabte triplicant el nombre d’inscrits respecte a l’any passat

Dijous, 31 d'agost de 2023 a les 00:00

La competició esportiva organitzada pel Club Natació Calella es consolida amb participants de fins a 26 ciutats catalanes i amb rècord d’inscrits a les categories infantils

L’alcalde, Marc Buch, juntament amb el regidor d’esports Manel Vicente, el Club Natació Calella i l’Associació Turística de Calella han donat a conèixer els detalls de la segona edició del Festrival Ciutat de Calella que es durà a terme aquest dissabte 2 de setembre i que inclou un triatló supersprint, la 35a Travessia d’aigües obertes i la 3a edició de l’Aquatló popular.

D’aquesta manera, el Club Natació Calella, amb Raül Claramunt al capdavant, consoliden l’aposta per aquest festival esportiu consolidant-se a la ciutat i és que han triplicat el nombre d’inscrits respecte a l’any passat, omplint totes les places en algunes categories com el circuit Jove Conplert@. En aquesta edició hi participaran esportistes de fins a 26 poblacions catalanes i una de l’estat en unes proves que també puntuen en el circuit oficial de la Federació Catalana de Triatló. 

L'alcalde ha posat en relleu la vinculació de Calella amb l'esport gràcies a la gran tasca que fan les entitats esportives de primer nivell com el CNC per posar la ciutat a la primera línia del panorama esportiu. De la seva banda, el regidor d’esports ha comentat que encara aquesta legislatura donant una importància cabdal a l’esport calellenc i aquest esdeveniment n’és una petita mostra de tot el que l’Ajuntament té intenció de fomentar. 

El president del CNC, Raül Claramunt, ha explicat que aquest esdeveniment esportiu va ser un èxit en l’edició passada en l’organització i aquest any també ho està essent en la participació. També, la presidenta de l’Associació Turística de Calella, Sònia Hernández, ha valorat positivament esdeveniments com aquest que viurem aquest cap de setmana perquè fomenten el teixit turístic de la nostra ciutat. 

Aquest esdeveniment esportiu consisteix en tres proves: el Campionat de Catalunya i Copa catalana de Triatló de modalitat supersprint, que estarà integrat dins del Circuit Oficial de la FCTRI; la 35a Travessia d'aigües obertes i la 3a edició de l'Aquatló Popular de Calella. 

L'acte que s'ha emès en directe des de Can Saleta animant a tothom a participar del Festrival Ciutat de Calella aquest cap de setmana. Les inscripcions encara estan obertes al lloc web del Club Natació Calella.

 

Darrera actualització: 31.08.2023 | 21:18