La 2a edició de la marxa Gran Fondo Calella SCOTT aplega 600 participants

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

L’alcalde, Marc Buch, acompanyat dels regidors Soufian Laroussi i Cindy Rando, va donar diumenge el tret de sortida de la marxa de cicloturisme que se celebra per segon any a la ciutat

La 2a edició de la marxa de cicloturisme Gran Fondo Calella SCOTT ha aplegat aquest diumenge un total de 600 participants, dels quals la meitat s’allotjaven a la ciutat. L’alcalde, Marc Buch, va donar el tret de sortida de la mà dels regidors Soufian Laroussi i Cindy Rando. 

La marxa, igual que l’any passat, ha constat de tres recorreguts: d’una prova llarga, batejada com “Cinc estrelles” (Calella/Santa Fe del Montseny/Collformic/Calella) de 146 km de recorregut. Una segona de 102 km que fa el recorregut Calella/Coll de Santa Helena, al Montseny/Calella. I una tercera (Calella/la Costa del Montseny/Calella) de 81 km de recorregut. Es tracta doncs d’una marxa cicloturista que combina mar i muntanya. La celebració d’aquesta edició que ha esdevingut un èxit, tornant a fer de Calella la capital del cicloturisme, a més, ha anat acompanyada d’una jornada amb un temps immillorable.
 

Darrera actualització: 21.03.2023 | 09:34