Joan Masdéu i Èric Vinaixa creen un clima de complicitat amb el públic del NEC al doble concert de pop rock català de divendres

Dilluns, 25 de juliol de 2022 a les 00:00

La tercera nit del Nits d’Estiu Calella s’ha caracteritzat per la sintonia entre els dos artistes i el públic, que ja coneixia els nous temes d’ambdós músics, i pel bon ambient que s’ha generat durant el concert a la llum de la lluna

El Far de Calella ha acollit aquest divendres la tercera nit de concert del NEC 2022, en la qual hi ha hagut el doble concert de pop rock català de Joan Masdéu i Èric Vinaixa. Els dos artistes han presentar els seus nous treballs “Els dies que vindran” i “La més bonica història” respectivament.

El concert s’ha caracteritzat pel bon ambient que s’ha generat entre els dos artistes i el públic que, molt entregat, ja coneixia els nous temes dels cantants. Tant Èric Vinaixa com Joan Masdéu han fet gala de la seva complicitat amb el públic, ja que els dos han volgut aprofitar cada moment per explicar anècdotes i el significat que hi ha darrera de les seves cançons.

Masdéu, a més, entre cançó i cançó ha expressat les ganes que tenia d'actuar al NEC des de feia temps, atès que ja havia actuat en una altra ocasió a Calella i guardava records memorables de la ciutat, així com d’altres racons de l'Alt Maresme; fet que va arrencar una eufòrica ovació per part dels assistents.
Per la seva banda, Èric Vinaixa va fer cantar a tothom amb les seves versions de "Paint it black" de The Rolling Stones i "The Wall" de Pink Floyd, entre d'altres hits clàssics coneguts per tot el púbic del Far.

Encara hi ha concerts que tenen entrades disponibles. Es poden comprar a www.entrapolis.com o físicament a la taquilla de la Sala Mozart cada dimecres de 18 a 20 h.
 

Darrera actualització: 26.07.2022 | 09:42