Ironman Calella-Barcelona, el nou nom del Triatló que seguirà quatre anys més a Calella

Divendres, 29 de setembre de 2023 a les 21:00

El Triatló, que se celebra aquest diumenge a la nostra ciutat, consta de dues proves, de mitja i llarga distància, i projectarà Calella com a destinació de turisme esportiu un any més, una aposta que es revalida com a mínim fins al 2027

Aquest vespre, l’Alcalde, Marc Buch, acompanyat del regidor d’esports, Manel Vicente, i Agusti Pérez, Director Regional d'IRONMAN al Sud d'Europa, a més de la directora del Triatló calellenc, Ariadna Carreter, ha anunciat a la Festa de Benvinguda de l’Iroman Barcelona des del Far de Calella que aquesta prova esportiva de primer nivell seguirà quatre anys més a la nostra ciutat, fins al 2027 com a mínim, i incorporarà la marca Calella en el seu nom oficial. A partir del 2024, la prova Ironman Barcelona passarà a anomenar-se Ironman Calella-Barcelona. Es consolida així una prova que fa 9 anys que té seu a Calella i que revalida la ciutat com a una destinació de turisme esportiu. 

L’alcalde de Calella ha explicat que "l'Ironman és una aposta que hem volgut fer perquè Calella sigui la porta al món i tingui una visibilització com a destinació de turisme de qualitat". Marc Buch i Agustí Pérez han aprofitat el moment per desvetllar el cartell de la desena edició de l'Ironman Calella-Barcelona que tindrà lloc l'any vinent, el diumenge 6 d'octubre.

Calella, juntament amb Lanzarote, és l’única ciutat de l’Estat que acull l'Ironman amb un recorregut de 3.8 km nedant, 180.2 km en bicicleta i 42.2 km corrent.

A l'edició d'enguany s'han inscrit a la prova Ironman Barcelona 2800 esportistes de 85 nacionalitats diferents i de 496 clubs de triatló. Dilluns 2 d’octubre ja s’obriran les inscripcions per a l’edició del 2024. 

 

Darrera actualització: 29.09.2023 | 21:25