Ginestà tanca el NEC22 amb una actuació animada que va arrencar al públic de la cadira

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

El Far de Calella va acollir una fantàstica vetllada amb la presència del President de la Generalitat, Pere Aragonès, que va voler acomiadar les últimes nits d'estiu al NEC

Les nits d’estiu al Far de Calella finalitzen amb un ambient festiu gràcies a l’actuació de Ginestà, que ens ha presenat el seu disc Suposo que l’amor és això.

El conegut grup català va fer gaudir al públic del NEC amb la seva nova proposta, que endinsa a l’espectador en diverses històries i perspectives de l’amor, acompanyades d’unes melodies pop i electròniques. Els assistents es van fer un fart de cantar i ballar amb les seves cançons més populars: “Estimar-te com la terra” i “L’Eva i la Jana”. Amb aquest últim tema, tots els seients del fons del Far es van buidar de gent que va aixecar-se per ballar i cantar aquest himne que tracta sobre l’amor lliure. 

En aquesta cloenda de l’edició d’enguany, el President de la Generalitat, Pere Aragonès, va venir a gaudir de les últimes nits d’estiu al NEC i allà va coincidir amb l’alcalde de Calella, Marc Buch. Van estar conversant i van voler immortalitzar aquest moment amb una fotografia amb el grup Ginestà.

Els germans Serrasolsas, un cop acabat el concert van voler agrair a tothom la seva assistència, tot i el risc de pluja que va amenaçar fins a l’últim moment la celebració del NEC, també van posar de relleu el fet que al seu concert hi hagués gent de totes les edats: “hem estat molt a gust i és molt bonic que (el NEC) sigui tan intergeneracional, vèiem a persones de totes les edats i fa goig des de l’escenari”.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 16:48