“Fem-ho bé”, la campanya impulsada per l’Ajuntament de Calella per reforçar les actituds cíviques de la ciutadania

Dijous, 14 d'abril de 2022 a les 00:00

S’han penjat banderoles a la ciutat on els protagonistes són un grup de 8 calellencs i calellenques que ens recorden que la manera més normal de fer les coses és aquella que ens permet a tots conviure millor

L’Ajuntament de Calella ha posat en marxa la campanya “Fem-ho bé” amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania que la manera més normal de fer les coses és aquella que ens beneficia a tots. S’han distribuït per la ciutat banderoles on els protagonistes són calellencs i calellenques que tots podem reconèixer i que traslladen el missatge que si es fan les coses com calen tothom en surt beneficiat. Han accedit a col·laborar Maria Pera, d’Oncolliga; Raquel Nogué, de la Colla de Geganters i Grallers de Calella; Quim Botey, de Foto-Film Calella; Clàudia Mateo, de Pubillatge; Sílvia López, de l’Aula d’Extensió Universitària; Ilias Regragi, President del Club Atletisme de Calella; Josep Maria Grañó, President de l'esplai de Gent Gran de Calella i Maren Fannami, Presidenta de l’Associació de Dones Africanes de l’Alt Maresme. Tots ells son membres representatius de la societat civil calellenca organitzada en associacions i entitats.

A la campanya es destaca que la normalitat passa per aparcar on correspon i no fora de lloc, que és molt millor llançar el vidre als contenidors expressament destinats per a aquesta funció perquè d’aquesta manera es recicla més i millor; que els excrements dels gossos els han de recollir els seus propietaris i no deixar-los a la via pública, amb tots els perjudicis que això comporta, entre altres exemples.

Es tracta de reforçar les actituds positives que la immensa majoria de ciutadans de Calella ja tenen. D’aquesta manera es vol conscienciar a la minoria que manté encara una actitud poc cívica a canviar la manera de fer. 

A més de les banderoles, la campanya també té la seva trasllació a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 20.04.2022 | 11:42