"Fàtima": l’obra amb el muntatge més espectacular del Cicle Cultural i amb el segell del Teatre Lliure i el Grec arriba a Calella

Divendres, 13 de gener de 2023 a les 00:00

La producció narra la història d’una noia que inicia un camí sense retorn, endintsant-se en un dels inferns del nostre temps sense sortir de Ciutat Vella

Aquest dissabte a les 21 hores la Sala Mozart acollirà una de les obres del Cicle Cultural amb el muntatge més espectacular. Fàtima és una peça teatral sobre una noia que nicia un camí sense retorn, un personatge tan capaç de viure certa idea de miracle com d'endinsar-se en els inferns del nostre temps sense sortir de Ciutat Vella. Els carrers del Raval són l'escenari d'una reflexió sobre la innocència i la vanitat del nostre món, en la qual no falta la poesia ni un cert caràcter oníric. 

Un gat, una gavina, una dona que es mira una pel·lícula o que ho intenta, un traficant, un home amb un caminar peculiar... Tots són personatges d'un text construït amb frases breus, com disparades contra un públic que s'enfronta a una realitat crua i violenta que ens parla de la naturalesa, fràgil i incomprensible, de l'ésser humà.
 
El seu director i dramaturg, Jordi Prat i Coll, ha estat guardonat entre altres amb el Premi Teatre Barcelona al millor musical 2017 per Requiem for Evita i el Premi de la Crítica 2021 al text i a l’espectacle petit format per M’hauríeu de pagar. Als escenaris del Lliure n’hem pogut veure De quan somiava (2013), Una còpia (2007) o Eva Perón (2004).
 

Darrera actualització: 13.01.2023 | 13:19