Èxit de la Fira Renaixentista del cap de setmana que creix en expositors, tallers i activitats familiars

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 00:00

Calella ha reviscut el passat humanista un any més a través d’una fira que constava d’activitats, tallers i cercaviles per a tots els públics, com també d’un total de 50 expositors que oferien productes artesanals

Les places de l’Ajuntament i de l’Església s’han vestit d’època aquest dissabte i diumenge amb motiu de la Fira Renaixentista. Tot i que semblava que el temps no acompanyaria degut a la previsió de pluja, la fira finalment s’ha pogut realitzar amb èxit. Així doncs, centenars de calellencs i calellenques han pogut gaudir de diferents tipus d’expositors que oferien una varietat de productes realitzats de manera tradicional. La fira també oferia diversos tallers, activitats gratuïtes i cercaviles per a persones de totes les edats.

L’any passat, a causa de la pandèmia, a la fira hi van participar 35 expositors, en comparació dels 50 d’aquesta edició. A més, a la fira celebrada el 2021, les parades només estaven situades a la Plaça de L’Església. Enguany, i gràcies a la tornada a la normalitat, la Plaça de l’Ajuntament també ha pogut oferir diversos expositors.

Una altra novetat ha estat la col•laboració de la Biblioteca Can Salvador, amb un taller d’herbes remeieres, de la mateixa manera que la del Museu Arxiu Municipal, a través de l’exposició “A l’abordatge! Calella en temps de pirates”. 
 

Darrera actualització: 09.05.2022 | 14:10