Escena Calella és la nova aposta cultural de l’Ajuntament amb teatre, música i dansa

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 01:00

Aquest dilluns a la tarda l’Ajuntament ha presentat el nou cicle cultural des del cor de les arts escèniques de la ciutat com és la sala Mozart amb l’alcalde Marc Buch, el regidor de cultura, Josep Grima i l’actor calellenc, Ramon Villaret

L’Ajuntament ha presentat aquesta tarda el nou cicle cultural de la ciutat anomenat Escena Calella. L’alcalde Marc Buch, el regidor de cultura Josep Grima i l’actor Ramon Villaret han desvetllat la programació de la primera part de la temporada 23-24 que inclou tant produccions locals com d’arreu del país en diferents formats que integren el teatre, la música i la dansa.

El regidor Grima ha explicat que per aquest nou cicle cultural s'ha apostat per una nova política de preus amb actuacions de caràcter familiar a preus assequibles per a totes les famílies. De la seva banda, l’alcalde Buch ha refermat l’aposta de l’Ajuntament per comptar amb una programació de primer nivell a Calella que assimila la nostra ciutat amb capitals culturals com Girona.

Així mateix, l’actor Ramon Villaret ha apadrinat la presentació i també tot el nou cicle cultural en ser un dels actors de la representació de l'Auca del Senyor Esteve que arribarà a Calella el 18 de maig del 2024, arrel de la seva participació al programa televisiu de 3cat “La puntual”.

Després de l’èxit de la darrera edició, l’Ajuntament segueix innovant amb programació per a tots els públics, concerts o musicals que arrenquen el proper dissabte 18 de novembre a les 21:00 h a la Sala Mozart amb Cost de vida, una obra teatral en català protagonitzada per Julio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vancova.

Entre els actes programats, hi haurà també els que organitzen les entitats locals com el concert de diumenge 26 de novembre a les 19:00 h, amb El gran concert de bandes sonores a càrrec de l’associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, els espectacles musicals solidaris de Sister Act, de l’Atsoc o la benvinguda a les festes de nadalenques amb El concertàs de Nadal de l'Agrupació Sardanista de Calella.

A més, la programació també inclou els pastorets de la Joventut Artística de Calella que representaran L’Estel de Natzaret (Els Pastorets) durant la darrera setmana de desembre i la primera setmana de gener a l’Orfeó. Consulta tota la programació a calella.cat.
 

Darrera actualització: 07.11.2023 | 08:45