En marxa la remodelació del carrer Sant Pere que servirà per renovar els serveis soterrats i deixar la via a un sol nivell

Dimarts, 24 de gener de 2023 a les 00:00

Els treballs, que tindran una durada d’un mes, consisteixen a remodelar el tram comprès entre els carrers Anselm Clavé i Bruguera. Com a conseqüència, hi haurà afectacions en la mobilitat d’aquesta zona

L’Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana les obres del carrer Sant Pere, les quals consisteixen a remodelar de forma integral el carrer i tindran una durada d’un mes. Concretament, s’estan renovant els serveis soterrats (tant el pluvial com el clavegueram) i s’està realitzant una reurbanització superficial a un sol nivell. En aquesta primera fase, els treballs es concentren a la part baixa del carrer, en el tram comprès entre Anselm Clavé i Jovara.

Pel que fa a les afectacions a la mobilitat, s’ha enviat una circular informativa que detalla la manera en què es regularà la circulació durant aquest període de temps, així com també s’ha senyalitzat verticalment al llarg del carrer:: El tram entre Anselm Clavé i Jovara romandrà tallat a la circulació durant tot el mes (els veïns que disposin d’aparcament amb gual podran sol•licitar a través de Gestvia una autorització d’aparcament gratuït a les zones blaves de Calella). 

Per altra banda, un cop finalitzi aquesta primera fase, el projecte seguirà carrer amunt fins arribar al carrer Bruguera, on es contempla la substitució de la xarxa de clavegueram i pluvials, així com la reurbanització superficial, passant a ser d’un sol nivell amb pilones que delimitaran el pas de vianants. Es tracta de la continuació del projecte que es va iniciar el 2021.
 

Darrera actualització: 24.01.2023 | 13:36