Els vicepresidents de Catalunya i Navarra, i l’alcalde Buch, inauguraran la 41 Fira de Calella i l’Alt Maresme

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 00:00

Els governs català i navarrès han volgut donar el màxim rang als seus representants institucionals a un certamen que té com a territori convidat a la Comunitat Foral

La 41a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme serà inaugurada pel vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró i el vicepresident primer del govern de Navarra, Javier Remírez. Tots dos acompanyaran a l’alcalde, Marc Buch, en el moment tradicional de donar el tret de sortida a l’edició d’aquest any.

L’Ajuntament ja va anunciar fa un parell de mesos que el monogràfic d’enguany estava dedicat a Navarra La presidenta del govern autonòmic, Maria Chivite, va enviar un vídeo institucional agraint el fet d’haver estat els convidats d’aquesta edició i animant a tothom a participar-hi.

La presència de Navarra a la Fira servirà per mostrar la seva gran riquesa gastronòmica, ensenyar la varietat geogràfica d’un territori que disposa d’un llarg llegat històric, cultural i tradicional. D’aquesta manera, tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’activitats, artesania, concerts i productes d’alimentació, així com visitar els estands de diferents entitats que, com cada any, es donen a conèixer en aquesta celebració al Passeig de Manuel Puigvert.

La fira d’enguany es basa en tres pilars fonamentals: el territori convidat; Navarra, la sostenibilitat i la solidaritat. La sostenibilitat és el pilar fonamental de la línia d’actuació de l’actual govern i, per tant, el principi sobre el qual se sustenten totes les seves iniciatives i projectes. Pel que fa a la solidaritat, en aquesta nova edició, tothom qui ho desitgi podrà comprar un mocador solidari i, d’aquesta manera, col·laborar amb la Fundació Miquel Valls.
 

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:50