Els treballs previs pel nou Hospital obliguen a tancar demà i dijous el pàrquing

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 00:00

Les zones on l’accés als vehicles quedarà restringit se situen a urgències i a la primera terrassa. Cal recordar que al costat de l’antiga escola Salicrú hi ha 300 places d’aparcament totalment gratuït que està obert les 24 hores del dia

Els treballs dels estudis tomogràfics que s’havien de realitzar el passat mes de maig a l’Hospital Sant Jaume de Calella i que van haver d’ajornar-se es duran a terme finalment demà dia 20 i dijous dia 21. L’objectiu d’aquests treballs és conèixer l’estat del subsòl del pàrquing i formen part de les tasques prèvies a l’ampliació del centre sanitari.

Aquestes obres inhabilitaran la part superior de l’aparcament de l´Hospital, urgències i 1a. plataforma, és a dir, gairebé la meitat de la capacitat de l'aparcament. Això vol dir que, amb limitacions, es permetrà l’estacionament a la part inferior de l’aparcament.

Com a alternativa, Gestvia va ampliar el mes de maig l’estacionament a la zona de la Riera Capaspre fins a arribar a una capacitat de 300 vehicles. Gestvia indica als vehicles estacionats la situació d’aquest aparcament perquè els usuaris coneguin quins són els espais alternatius. Els dies de les obres es repartirà informació als vehicles que no pugin estacionar a les àrees fora de servei.
 

Darrera actualització: 22.07.2022 | 11:29