Els Reis d’Orient arriben diumenge a Calella

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 00:00

SS.MM. els Reis d’Orient arribaran a la Riera Capaspre de Calella diumenge, 5 de gener, a les 18.00 h, on, com cada any, seran rebuts pels més petits de la ciutat i les seves famílies.

Diumenge dia 5, des de les 18.00 h i fins ben entrada la nit, els Reis coparan l’activitat nadalenca a la ciutat.

En aquest sentit, començarà la cavalcada a la Riera Capaspre i continuarà pel carrer de Jovara, fins arribar a la capella de Sant Quirze i Santa Julita on els Reis saludaran. Continuaran per Balmes, Església, Romaní, Bisbe Sivilla i pl. de l’Ajuntament.

Posteriorment, els Reis, juntament amb l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, sortiran al balcó de l’Ajuntament on l’alcaldessa farà entrega de la clau màgica de la ciutat als Reis i així, durant la nit podran portar regals a tots els nens i nenes de Calella. Després, els Reis entraran a l’Ajuntament Vell on saludaran individualment a cada nen.

Afectacions a la mobilitat

A partir de les 13.00 h, prohibit aparcar al passeig de les Roques, entre Santiago Rusiñol i Montserrat, a Jovara, entre Amadeu i Balmes, i Balmes, entre Jovara i Església.

A partir de les 17.30 h, talls de circulació als carrers Jovara, entre Sant Elm i Balmes, i Església. El circuït s’anirà obrint a la circulació tant bon punt les carrosses vagin avançant. Es preveu que a les 20.00 h quedi restablerta la circulació. 

Darrera actualització: 10.02.2022 | 14:42