Els museus de Calella aprofiten que la ciutat s’omplirà el proper cap de setmana per obrir de bat a bat les seves instal•lacions

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 00:00

La celebració del Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus suposarà que hi haurà activitats gratuïtes durant els dies 13, 14 i 18 de maig a tots els equipaments museístics 

Els museus de Calella aprofiten que la ciutat s’omplirà el proper cap de setmana per obrir de bat a bat les seves instal•lacions. Per commemorar el Dia Internacional dels Museus i celebrar la Nit dels Museus, durant els dies 14, 15 i 18 de maig hi haurà activitat gratuïtes a tots els equipaments museístics. El lema que segueixen enguany totes aquestes activitats és “Museus, sostenibilitat i benestar”. 

El pati del Museu Municipal torna a ser l’escenari que acollirà la vetllada musical durant la Nit dels Museus, essent aquesta l’activitat protagonista del programa amb el qual Calella commemora el Dia Internacional dels Museus cada any. L’activitat tindrà lloc a les 20:30 hores i anirà a càrrec de l’Associació de Teatre Solidari de Calella. Per a poder gaudir dels concerts, cal reservar l’entrada a www.teatresolidari.cat. 

Una de les activitats més destacades del programa del Dia Internacional dels Museus 2023 és la ruta “Amb nom de dona”, a través de la qual tots els calellencs i calellenques que ho desitgin podran recórrer les vuit fonts emblemàtiques de la ciutat que l’Ajuntament ha batejat amb els noms de vuit dones calellenques que han contribuït a construir la història recent del municipi amb les seves històries de vida. Es tracta d’una iniciativa pensada i madurada arran dels actes reivindicatius del 8-M. 
 

Darrera actualització: 11.05.2023 | 10:20