Els alcaldes Buch i Amor enceten una nova etapa de relacions polítiques entre Calella i Pineda de Mar en matèria de seguretat

Dimecres, 27 de juliol de 2022 a les 00:00

Els dos alcaldes han constatat la voluntat de col•laboració aquest matí en una roda de premsa a l’Ajuntament de Calella després d’haver presidit una reunió conjunta entre ambdós municipis en la qual hi ha assistit diferents membres en representació dels diversos cossos policials

Calella i Pineda de Mar enceten una nova etapa de relacions polítiques en matèria de seguretat. Així ho han constatat els dos alcaldes, Marc Buch i Xavier Amor, en una roda de premsa celebrada a l’Ajuntament de Calella després de la reunió de seguretat on han participat representants dels dos governs, de les dues policies locals, dels Mossos d’Esquadra, del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil. 

Els acords de la reunió local conjunta de seguretat de Calella i Pineda de Mar van en la línia de treballar en una sola estratègia en benefici dels dos municipis. Els principals acords han estat: realitzar una petició formal a la Generalitat per demanar un increment de la dotació de Mossos d’Esquadra que donen servei a la zona; impulsar un dispositiu conjunt de les policies locals dels dos municipis en quatre eixos d’actuació, urbanització de Can Carreras, dispositiu d’estiu, dispositiu de trànsit i dispositiu per fer front a la violència sexual. També millorar la comunicació entre els dos municipis i la ciutadania mitjançant campanyes de prevenció i conscienciació. Els dos alcaldes han decidit que a finals d’any faran una segona reunió per tal de fer un balanç a finals d'any.

La reunió ha estat presidida pels alcaldes Marc Buch i Xavier Amor, i ha comptat amb la presència de Begoña Curto, subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local de la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals; dels tinents d’Alcalde de Calella, Albert Torrent i Josep Torres; i de Pineda de Mar, Sílvia Biosca. També hi ha participat els responsables policials de les policies locals dels dos municipis, dels Mossos d’Esquadra, del Cos Nacional de la Policia i de la Guàrdia Civil.
 

Darrera actualització: 27.07.2022 | 12:58

Imatges