El sentiment i la música entren en harmonia al concert del NEC de Gemma Humet amb una actuació plena de llum en sintonia amb la seva veu

Dilluns, 22 d'agost de 2022 a les 00:00

El públic del NEC ha pogut gaudir d’un ambient intimista i apassionat tant divendres amb Gemma Humet, com dissabte amb el doble concert de clàssica de Núria Grima i Luis Relucio i Carles Díaz en el marc del Festival Nits d’Estiu Calella

El Far de Calella ha tornat a ser el protagonista de les nits d’estiu gràcies a una sentida actuació de Gemma Humet i l’ambient creat per les seves cançons sobre l’amor en tots els seus vessants.

Tot el públic del NEC ha gaudit d’una nit de música, sentiment i art amb una posada en escena cuidada fins a l’últim detall que ha omplert de vida el Far de Calella amb un espectacle de llums que es transformava amb cada cançó que l’artista interpretava.

Gemma Humet ha encisat als assistents amb els temes del seu nou disc “Rere tot aquest fum”, amb el qual fa un pas endavant cap a la fusió entre la música d’autor i la música electrònica, un nou estil que atrapa tan bon punt s’escolta. Però també ha interpretat temes de discos anteriors com “La veu del mar”, una cançó que tracta sobre les persones migrants que creuen el Mediterrani i que té continuïtat a través d’un conte escrit per l’artista el qual els seus beneficis van destinats a l’ONG Open Arms.

Humet ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment al públic que l’ha acompanyat durant tota l’actuació i ha aprofitat per remarcar com és d’espectacular actuar al Far de Calella: “és un lloc brutal que acompanya el fet de fer-hi un concert perquè l'entorn ja diu moltes coses i llavors fer-ho bonic és molt fàcil”.

Pel que fa al doble concert de Clàssica al NEC de dissabte, s’ha caracteritzat per un variat repertori amb peces més clàssiques al concert de Carles Díaz dels compositors del romanticisme musical com Chopin, Brahms, Schumann i de l'impressionista Debussy i del concert de Núria Grima i Luis Relucio alguns dels himnes més reconeguts del segle XX de pop i rock, així com les millors bandes sonores de l'aclamat compositor Hans Zimmer, de la sèrie Joc de Trons, entre d’altres.

Encara hi ha concerts que tenen entrades disponibles. Es poden comprar al lloc web www.entrapolis.com o físicament a la taquilla de la Sala Mozart cada dimecres de 18 a 20 h.

Darrera actualització: 22.08.2022 | 18:46