El regidor del PSC, Josep Torres, anuncia que plega de l’Ajuntament i serà substituït per Soufian Laroussi

Dilluns, 24 d'octubre de 2022 a les 00:25

El veterà polític socialista anuncia en una carta dirigida a l’alcalde, Marc Buch, que dona per tancada la seva etapa al Consistori de Calella

El regidor del PSC, Josep Torres, ha entrat aquest matí pel registre de l’Ajuntament la seva carta de renúncia. Torres ha decidit posar punt i final a la seva etapa com a membre del Consistori i tancar d’aquesta manera una llarga trajectòria de més de 10 anys al servei de Calella. 

En la seva carta de renúncia al·lega qüestions polítiques per prendre aquesta decisió. En la missiva enviada a l’alcalde Marc Buch, Torres assegura que “la crisi de govern provocada per l’oficialització de la seva candidatura per Junts per Catalunya a les properes eleccions municipals, invalida, al meu entendre, el pacte signat entre Junts per Calella (PDeCAT) i el PSC”. Torres continua dient que “tenim un govern trencat que no respon a les dinàmiques originals i, per tant, no trobo cap sentit continuar la meva tasca de regidor per donar suport a un alcalde que només es representa a ell mateix. La situació actual xoca, segons la meva visió personal, amb els principis democràtics i amb l’ètica política”

 

Relleu generacional

Substituirà Torres, Soufian Laroussi Akhrif Ben Ziane de 34 anys, que anava de número 3 de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya a les eleccions del 2019.

Soufian Laroussi és graduat en Ciències Polítiques i Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha exercit com a professor de Batxillerat i Formació Professional a les Escoles Freta de Calella i també ha estat assessor del Govern Municipal de Calella en matèria de Transparència, Bon Govern i Relació entre Partits entre els anys 2019 i 2021. Actualment treballa d'assessor polític a la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 25.10.2022 | 21:33