El Premi Ciutat de Calella celebrarà la seva onzena edició el 15 de desembre a l'auditori de Can Saleta

Divendres, 10 de novembre de 2023 a les 09:00

L’Ajuntament inicia la convocatòria fins al dia 1 de desembre per presentar les candidatures al Premi Ciutat de Calella 2023 per la categoria individual i la categoria d’entitat o associació

 

El divendres 15 de desembre a les 20.30 h l'Auditori de Can Saleta obrirà les portes per acollir l'onzena edició del Premi Ciutat de Calella, un guardó que pretén reconèixer aquelles iniciatives que han incentivat el progrés de la societat, el civisme, la igualtat, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible i la defensa dels drets humans o del medi ambient.

L’Ajuntament de Calella ha obert el període per presentar les candidatures al Premi Ciutat de Calella d’aquest any, que es poden presentar fins a l’1 de desembre. Seguint el format innovador implantat la passada edició serà el jurat del Premi, constituït per les vuit persones premiades als anteriors premis, que valoraran les propostes presentades i en trauran un veredicte. Aleshores, els premiats d’aquesta edició no es coneixeran fins al moment en què el jurat es pronunciï durant l’acte.

El premi s’atribuirà a dues modalitats, d'una banda, en la categoria individual i d’altra, en la categoria d’entitat o associació. És imprescindible que en la categoria individual els candidats siguin persones nascudes o empadronades a Calella, mentre que en la segona modalitat hauran de ser entitats de Calella inscrites al Registre Municipal d’Entitats.

Les candidatures es formalitzaran un cop es presenti la documentació requerida amb la informació que s’indica en les bases del Premi que es poden consultar aquí.

El guardó es va crear l’any 2013 amb la finalitat de poder distingir i agrair la tasca altruista que les persones i associacions fan per millorar Calella. Enguany celebrarà onze anys amb una llarga història al darrere que compta amb set ciutadans premiats, dotze entitats i associacions premiades.

Darrera actualització: 12.11.2023 | 10:21