El Premi Ciutat de Calella celebra la seva desena edició amb un format renovat

Divendres, 2 de setembre de 2022 a les 00:00

Per primer cop en la història del guardó un jurat format per premiats d’altres anys serà l’encarregat de decidir qui s’enduu el reconeixement

Avui 2 de setembre a les 19 h, l’Auditori de Can Saleta acull la gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella on s’atorgarà el màxim distintiu que atorga la ciutat de Calella.


Aquesta data tan assenyalada del calendari calellenc pretén reconèixer aquelles iniciatives que han incentivat el progrés de la societat, el civisme, la igualtat, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.


Com a novetat d’aquest any s’ha incorporat un jurat format per tots els guardonats del Premi en anteriors edicions i ha estat l’encarregat d’escollir els premiats d’enguany. Els premiats d’aquesta edició no es donarà a conèixer fins al moment en què el jurat es pronunciï durant l’acte de demà.


El guardó es va crear l’any 2013 amb la finalitat de poder distingir i agrair a parts iguals la feina altruista que les persones i entitats o associacions fan per millorar la nostra ciutat. Aquest any celebra el seu desè aniversari amb una llarga història al darrere que compta amb sis ciutadans premiats, onze entitats i associacions premiades; entre elles les tres premiades a l’edició especial de 2020 marcada per la covid, i un premi honorífic.
 

Darrera actualització: 03.10.2022 | 14:35