El “nou” carrer Sant Pere que s’ha renovat en la seva totalitat ja està obert a la circulació

Divendres, 25 d'agost de 2023 a les 00:00

El vial disposa de voreres a un únic nivell per facilitar el passeig dels vianants i, sobretot, dels que tenen mobilitat reduïda. També s’han renovat els serveis d’aigua potable, clavegueram, aigües pluvials i s’han fet canalitzacions per a serveis de telecomunicacions municipals

Ja s'ha obert el pas pel carrer Sant Pere, tant pel que fa a vehicles com a vianants. Les obres de remodelació del carrer, entre Anselm Clavé i Bruguera,  han consistit en la renovació integral del vial, seguint amb el model ja establert al tram superior d’aquest carrer entre Sant Antoni i Bruguera, que va finalitzar el 2021. S’han construït voreres a un únic nivell a ambdós costats, segregades per pilones i afavorint la supressió de barreres arquitectòniques.

La remodelació integral també ha servit per substituir els actuals serveis d’aigua potable, de clavegueram, implantar la nova xarxa d’aigües pluvials i fer l’estesa de nous conductes per quan calgui utilitzar-los pel servei de telecomunicacions municipal. D’aquesta manera, el carrer Sant Pere queda totalment renovat des del carrer Anselm Clavé i fins a l’avinguda del Parc.

Acaben així unes obres de remodelació que van començar el passat 23 de gener i que han tingut un cost d’adjudicació de 650.181,75 euros. Les obres han anat a càrrec d’Excavacions Bermúdez S.L.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 09:52