El NEC bat en rècord d’assistència i omple el Pati de l’Ós amb 1.200 persones els concerts de Muchachito Bombo Infierno i Joan Garriga

Dilluns, 8 d'agost de 2022 a les 00:00

El dels Nits d’Estiu Calella ha estat l’únic concert a Catalunya aquest estiu de la banda de Jairo Parera que juntament amb l’actuació del fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, van fer que la música, el ritme i el ball triomfessin divendres

El Nits d’Estiu Calella (NEC) ha batut el rècord d’assistència a un dels seus concerts. Divendres, al Pati de l’Ós del Parc Dalmau va reunir 1.200 persones per gaudir del ritme dels màxims exponents de la rumba fusió internacionals, Muchachito Bombo Infierno i Joan Garriga.

La del NEC ha estat l’única actuació de Muchachito Bombo Infierno a tota Catalunya al llarg de l’estiu. La banda de Jairo Perera no ha parat de fer concerts per tota la geografia espanyola. Té un públic molt fidel i mobilitza molta gent per la seva música, el seu ritme i la seva capacitat de fer ballar la gent.

I no només el de Santa Coloma de Gramenet té aquesta gran virtut de connectar amb el públic. També hi va contribuir, i força, l’energia de Joan Garriga. El fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-fú va portar fins al NEC el seu últim treball, “El ball i el plany”. Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic van connectar amb un Pati de l’Ós disposat a viure una nit especial. I és que tenir Joan Garriga al NEC és tot un luxe. Ell és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI a Catalunya.

Encara hi ha concerts que tenen entrades disponibles. Es poden comprar a www.entrapolis.com o físicament a la taquilla de la Sala Mozart cada dimecres de 18 a 20 h.
 

Darrera actualització: 16.08.2022 | 11:55