El Consell d’Adolescents atorga 15 punts extra a dues propostes dels Pressupostos Participatius de joventut

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00:00

En la sessió d’ahir del Consell d’Adolescents també es van tractar temes com els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ONU.

Tal i com estableixen les bases del pressupost participatiu de Joventut, el Consell dels Adolescents, un cop celebrada l’assemblea, s’encarrega de donar 15 punts extres a aquelles propostes que optimitzin recursos, siguin originals i innovadores, inclusives, que ajudin als joves i que promoguin la transformació social.

En la sessió d’ahir, el Consell d’Adolescents va donar-li els 15 punts a dues de les propostes: a la Trobada ecològica i als Tallers d’acollida. Així doncs, la Trobada Ecològica continua essent la proposta més votada amb 99 punts i els Tallers d’Acollida es situen com la segona proposta més votada amb 72 punts.

El proper pas consisteix en que els promotors de les propostes seleccionades revisin els seus projectes i ajustin la memòria econòmica per tal d’estudiar si les altres iniciatives entren dins del pressupost i, per tant, es poden desenvolupar al llarg de l’any.

En la sessió d’ahir del Consell d’Adolescents també es van tractar temes com els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ONU. Així mateix es va començar a dissenyar el contingut del que serà la primera de les accions comunitàries que impulsaran: una jornada de recollida de residus “Let’s Clean Up”. 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 18:33