El 10è Premi Ciutat de Calella reconeix al Doctor Ramon Prat i a la Fundació Hàbitat Solidari la seva tasca social en un acte molt emotiu

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

Divendres, l’Auditori de Can Saleta es va omplir de gom a gom pels calellencs que volien descobrir qui eren els guardonats d’enguany i donar-los un merescut reconeixement per la seva trajectòria altruista cap a Calella i la seva gent

Aquest any, els premiats s’han escollit mitjançant un jurat popular format per set dels guardonats d’edicions anteriors del Premi Ciutat de Calella. En un discurs pronunciat pel portaveu del jurat, Francesc Montero, es van desvetllar els distingits de la present edició; el Doctor Ramon Prat amb el distintiu individual i la Fundació Hàbitat Solidari en la categoria d’entitat o associació.
El director de la Fundació, Jordi Sitjà, va dedicar unes paraules d’agraïment i va aprofitar per destacar la feina incansable i desinteressada de totes les persones que hi col·laboren i de la importància de l’habitatge social a Calella "la Fundació a esdevingut cabdal per afrontar aquesta problemàtica social tan gran que és l’accés a l’habitatge digne".

Per la seva banda, el Doctor Prat va pronunciar un discurs davant dels assistent de l'acte, entre els quals hi havia la seva família que estava orgullosa i emocionada a parts iguals. Va agrair el guardó i va declarar que "fent de metge a Calella, he intentat ser bona persona, ser un bon cristià i un metge hipocràtic".

L'alcalde, Marc Buch, va tancar la gala amb un discurs ple d’orgull i estima cap a Calella, el Doctor Ramon Maria Prat i els membres de la Fundació. Per acabar va dedicar unes paraules de reconeixement a la solidaritat dels calellencs i calellenques: "a Calella som un poble solidari, no de paraula sinó de fets; i els fets són el què defineix el què és una persona, el què és una entitat i, en definitiva, el què és un poble".

Aquest distintiu honorífic es va crear ara fa 10 anys amb la finalitat de posar en valor i agrair la tasca social i humana que les persones i entitats duen a terme a la nostra ciutat per incentivar el progrés de la societat, el civisme, la igualtat, la sostenibilitat i tots aquells valors que fan de Calella una ciutat que no s'arronsa i que és responsable amb la societat.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 16:51